Zwijsen 75 jaar: Bovenbouw bezoekt de Efteling op vrijdag 1 september

Zwijsen 75 jaar: Bovenbouw bezoekt de Efteling op vrijdag 1 september

Geplaatst op: woensdag 16 augustus 2023

We starten de feestelijkheden rondom het 75-jarig jubileum voor de bovenbouw met een bezoek aan de Efteling op vrijdag 1 september a.s.

Het nieuwe schooljaar 2023/2024 staat voor de deur. Voor het Zwijsen College Veghel is dit een speciaal jaar. We vieren namelijk ons 75-jarig jubileum! Dat betekent dat er gedurende dit schooljaar meerdere feestelijke activiteiten gepland staan. De eerste activiteit dient zich aan tijdens de eerste schoolweek van het nieuwe schooljaar, namelijk op vrijdag 1 september met een bezoek van de bovenbouwleerlingen aan de Efteling. 

  • Tijdstip vertrek: om 08.45 uur verwachten we de leerlingen in de betreffende lokalen op het Zwijsen College, zie hiervoor Zermelo. We vertrekken om 09.15 uur naar de Efteling.
  • Tijdstip terugkomst: we vertrekken om 17.00 uur bij de Efteling en verwachten uiterlijk om 18.00 uur weer op het Zwijsen College te arriveren.

Het tijdstip van terugkomst is natuurlijk afhankelijk van het verkeer.  Verdere informatie volgt tijdens de kennismakingsles met de mentor op maandag 28 augustus.

Mochten er vragen zijn dan kan je contact opnemen met de organisatiecoördinator van de betreffende afdeling.

NB: De leerlingen van de onderbouw gaan op vrijdag 29 september naar de Efteling!