Werken bij

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Kijk voor onze vacatures op de website van Ons Middelbaar Onderwijs.

 

Vrijwilligers gezocht!

Bent u op zoek naar een leuke en zinvolle tijdsbesteding? Zou u graag het Zwijsen College een handje willen helpen? Word dan nu vrijwilliger bij ons! Meld u aan via personeelszaken@zwijsencollege.nl.

Academische school   

Het Zwijsen College Veghel als Academische Opleidingschool voor nieuwe leraren ziet opleiden en onderzoek doen in de school als een structureel onderdeel van haar werkterrein. In samenwerking met o.a. Fontys Leraren Opleiding Tilburg, ILS – HAN en Radboud Docenten Academie doen zo’n 40 stagiaires per jaar ervaring op in hun aanstaande beroep. Voor hun begeleiders (onze leraren, instituutsvertegenwoordigers, eigen Zwijsen-schoolopleiders en onderzoekscoördinatoren) ook een prettig en zeker uitdagend element in hun loopbaan. Via introductie, coaching en groepsbijeenkomsten ontstaat binnen het Zwijsen een eigen kweekvijver van nieuw talent. Een groot aantal speciaal opgeleide leraren binnen het Zwijsen College staan klaar om je te ontvangen en te begeleiden. Het Zwijsen College staat bekend als een Academische Opleidingsschool waar eisen gesteld worden, maar het werkplekleren biedt jouw als a.s. leraar ook vele leermogelijkheden. We vinden het erg belangrijk dat je laat zien dat je je wilt ontwikkelen, dat je belangstelling hebt en dat je initiatiefrijk bent. In samenwerking met onze partners wordt vormgegeven aan het uitvoeren van onderdelen van het curriculum op de werkplek. Het opstarten/begeleiden en uitvoeren van het praktijkonderzoek vindt op de school plaats. Niet iedere lerarenopleiding heeft dezelfde begeleidingssystematiek vandaar dat je hieronder twee keuzemogelijkheden hebt:

1. Fontys studenten (Fontys Lerarenopleiding Tilburg – FLOT)

Om informatie over de stageplek te krijgen kun je informatie opvragen bij de volgende personen:

Als tweede-, derde- en vierdejaars student kun je ook digitaal solliciteren via het Stage Aanmeld Systeem (SAS+) op de site van Fontys.

2. ILS-HAN / Radboud Docenten Academie

Om informatie over de stageplek te krijgen kun je informatie opvragen bij de volgende personen:

Trainee in het onderwijs op het Zwijsen College?

Ben je tussen de 0 en 7 jaar afgestudeerd en wil je een betaald traineeship volgen aan je favoriete school? Op onze school is het mogelijk een tweejarig traineeship te volgen, waarbij je je zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkeld. Je staat direct 3 dagen in de week voor de klas. Daarnaast volg je een dag in de week de lerarenopleiding en werk je een dag in de week aan een project bij een bedrijf of eigen onderzoek. Heb je interesse in het volgen van een traineeship en het werken op het Zwijsen College? Neem dan contact op via: https://traineesinonderwijs.nl  

 

Overstappen naar het onderwijs?

Sta je aan de start van je loopbaan? Overweeg je een overstap naar het onderwijs? Of wil je je huidige baan combineren met het geven van onderwijs? Kansen zijn er genoeg binnen ons netwerk in het oosten van Brabant. Het is aan jou om ze te grijpen. Kijk op www.grijpjekansinhetonderwijs.nl