Werken bij

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Kijk voor onze vacatures op de website van Ons Middelbaar Onderwijs.

Toezichthouders

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving waar je continu uitgedaagd wordt om jezelf te ontwikkelen? Dan zit je bij VO Veghel op de juiste plek!

Voor het Zwijsen College en het Fioretti College zijn wij op zoek naar:

   Toezichthouders (0,6 - 1,0 fte)

Het gaat om toezichthoudende werkzaamheden ten behoeve van de leerlingen en assisteren en ondersteunen van de leraren. Dit kan zowel buiten als binnen de klas (indien de leraar bijvoorbeeld vanuit thuis digitaal lesgeeft) plaatsvinden bij lessen, toetsen, in de pauzes enz. Verder word je ingezet voor andere ondersteunende werkzaamheden.

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega met aantoonbare ervaring met jeugd tussen de 12 en 18 jaar en met uitstekende pedagogische en communicatieve vaardigheden. Je hebt een natuurlijk overwicht en bent niet bang om leerlingen aan te spreken met behoud van de relatie. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed. Je moet bereid zijn op zowel het Zwijsen College als het Fioretti College te werken. Je bent initiatiefrijk, flexibel en stressbestendig. Wij bieden een afwisselende baan in een leuk team in een informele werkomgeving.

De CAO OMO is van toepassing. De toezichthouder is een medewerker bezoldigd in schaal 3 (€ 1.794 - € 2.416 bruto per maand, op basis van een fulltime baan) van de salarisschalen OOP van de CAO VO. Verder bieden wij diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals schoolvakanties vrij en een eindejaarsuitkering.

Voor meer informatie over deze vacature graag contact opnemen met Juliën Koog (directielid VO Veghel) julien.koog@voveghel.nl. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Elles Fouchier-Klerkx (P&O adviseur) via e-mail pz@voveghel.nl. Solliciteren via de website van OMO.

Vrijwilligers gezocht!

Bent u op zoek naar een leuke en zinvolle tijdsbesteding? Zou u graag het Zwijsen College een handje willen helpen? Word dan nu vrijwilliger bij ons! Meld u aan via personeelszaken@zwijsencollege.nl.

Academische school   

Het Zwijsen College Veghel als Academische Opleidingschool voor nieuwe leraren ziet opleiden en onderzoek doen in de school als een structureel onderdeel van haar werkterrein. In samenwerking met o.a. Fontys Leraren Opleiding Tilburg, ILS – HAN en Radboud Docenten Academie doen zo’n 40 stagiaires per jaar ervaring op in hun aanstaande beroep. Voor hun begeleiders (onze leraren, instituutsvertegenwoordigers, eigen Zwijsen-schoolopleiders en onderzoekscoördinatoren) ook een prettig en zeker uitdagend element in hun loopbaan. Via introductie, coaching en groepsbijeenkomsten ontstaat binnen het Zwijsen een eigen kweekvijver van nieuw talent. Een groot aantal speciaal opgeleide leraren binnen het Zwijsen College staan klaar om je te ontvangen en te begeleiden. Het Zwijsen College staat bekend als een Academische Opleidingsschool waar eisen gesteld worden, maar het werkplekleren biedt jouw als a.s. leraar ook vele leermogelijkheden. We vinden het erg belangrijk dat je laat zien dat je je wilt ontwikkelen, dat je belangstelling hebt en dat je initiatiefrijk bent. In samenwerking met onze partners wordt vormgegeven aan het uitvoeren van onderdelen van het curriculum op de werkplek. Het opstarten/begeleiden en uitvoeren van het praktijkonderzoek vindt op de school plaats. Niet iedere lerarenopleiding heeft dezelfde begeleidingssystematiek vandaar dat je hieronder twee keuzemogelijkheden hebt:

1. Fontys studenten (Fontys Lerarenopleiding Tilburg – FLOT)

Om informatie over de stageplek te krijgen kun je informatie opvragen bij de volgende personen:

Als tweede-, derde- en vierdejaars student kun je ook digitaal solliciteren via het Stage Aanmeld Systeem (SAS+) op de site van Fontys.

2. ILS-HAN / Radboud Docenten Academie

Om informatie over de stageplek te krijgen kun je informatie opvragen bij de volgende personen:

Trainee in het onderwijs op het Zwijsen College?

Ben je tussen de 0 en 7 jaar afgestudeerd en wil je een betaald traineeship volgen aan je favoriete school? Op onze school is het mogelijk een tweejarig traineeship te volgen, waarbij je je zowel op professioneel als persoonlijk vlak ontwikkeld. Je staat direct 3 dagen in de week voor de klas. Daarnaast volg je een dag in de week de lerarenopleiding en werk je een dag in de week aan een project bij een bedrijf of eigen onderzoek. Heb je interesse in het volgen van een traineeship en het werken op het Zwijsen College? Neem dan contact op via: https://traineesinonderwijs.nl