Je eigen computer

Je eigen laptop op het Zwijsen College

Digitale geletterdheid en mediawijsheid zijn belangrijke 21ste eeuwse vaardigheden. Vaardig zijn op de computer wordt steeds belangrijker. Daarom dat het Zwijsen College werkt met devices voor alle leerlingen.

het device wordt o.a. gebruikt voor digitale werkboeken, voor het opzoeken van informatie, voor het maken van opdrachten, presentaties, huiswerk en toetsen en voor de e-mail. Natuurlijk werken we op het Zwijsen College ook gewoon vanuit boeken. De combinatie van beide werelden zorgt voor meer uitdaging en afwisseling. We noemen dat blended learning.

Een laptop kan door u als ouder gehuurd of gekocht worden via The Rent Company. Het overgrote deel van onze ouders kiest voor deze optie. Een andere optie is dat u zelf een laptop aanschaft.

Alle informatie op een rijtje

In een uitgebreid nieuwsartikel op onze website hebben we alle informatie overzichtelijk op een rijtje gezet. In het artikel gaan we in op het huren of kopen van een laptop, de bestelprocedure en -code, de tegemoetkomingsregeling van de gemeente en antwoorden op veelgestelde vragen.