Trotz op Kris van den Boom uit V3C

Trotz op Kris van den Boom uit V3C

Geplaatst op: maandag 25 februari 2019

Ook deze maand zetten we weer een leerling in de schijnwerpers die TrotZ op zichzelf mag zijn. Het betreft Kris van den Boom uit V3C.

Kris maakt deel uit van een gezin waar fietscross, ook wel BMX genoemd, een steeds grotere rol is gaan spelen. Het fanatisme van haar gezinsleden heeft haar “aangestoken” en inmiddels is ze al meerdere jaren actief als BMX-wedstrijdrijder. Haar talent en haar turnachtergrond blijken een gouden combinatie te zijn, want dit jaar heeft ze zich geplaatst voor het WK dat aankomende zomer zal plaatsvinden in Zolder (België).

Toch is presteren voor Kris niet het belangrijkste, want het meest geniet ze van de sfeer en het samenzijn met haar BMX-vriendinnen tijdens de wedstrijdweekenden.

De wedstrijden en de trainingen nemen veel tijd in beslag, maar dat weerhoudt Kris er niet van om op school ook nog te versnellen voor de vakken aardrijkskunde en wiskunde. In de toekomst lijkt het haar leuk om een managementfunctie binnen de zorg te bekleden.

We zullen zeker nog veel van Kris gaan horen. Met recht een leerling die TrotZ op zichzelf mag zijn! En wij zijn Trotz op haar!