Team Rembrandts naar WK First Robotics Competition in Houston

Team Rembrandts naar WK First Robotics Competition in Houston

Geplaatst op: vrijdag 12 mei 2023

Vorige week heeft Team Rembrandts, waar ook (oud)leerlingen met vak Robotica van het Zwijsen College deel van uit maken, gestreden op het WK First Robotics Competition in Houston. Eerder wonnen zij de regionale voorronde.

Zij hebben alles uit het team en uit de robot gehaald, maar door een samenloop van omstandigheden zijn ze uiteindelijk 34ste van de 75 geworden binnen de divisie. Hoewel dit iets lager is dan ze verwacht hadden, hebben ze andere teams kunnen laten zien waar de robot toe in staat is en was het een ervaring om nooit te vergeten!

 

 

Bij deze competitie is niet alleen de robot van belang, maar ook de teamvisie en het kunnen presenteren van het team. Om dit te belonen zijn er verschillende awards. Team Rembrandts won dit jaar de Judges Award! Zij hebben de jury enthousiast weten te maken op alle vlakken, van teamstructuur, tot impact op de community, tot robot design en nog veel meer. Volgens de jury was dit niet gewoon een Judges Award, maar was dit een “evolution of robotics design” award! Een groot compliment voor Team Rembrandts!