Startpagina online voorlichting

Startpagina online voorlichting

Geplaatst op: vrijdag 13 november 2020

Welkom bij de online voorlichting over het Zwijsen College. We hadden u natuurlijk graag persoonlijk ontmoet op onze kleurrijke school, maar dat is in deze tijd niet verstandig. We hebben een aantal zaken online voor u klaargezet.

Voorlichtingsfilm

Als we u live hadden kunnen ontvangen op school, hadden onze teamleiders en mentoren een enthousiaste presentatie verzorgd over het onderwijs en de ondersteuning op onze school.

Vanaf maandag 6 december is er op deze plek een duidelijke voorlichtingsfim te bekijken. U kijgt dan een mooie inkijk in onze school.

Chatten met medewerkers

Als u na het kijken van de film nog vragen heeft, gebruik dan in de week van 6 t/m 10 december de chatbutton op onze website. Tussen 8.30 en 16.30 uur kunt u vragen stellen aan onze medewerkers. Die vragen proberen wij dan zo snel mogelijk te beantwoorden.

Mailen of bellen

  • Voor vragen over havo kunt u het best direct contact opnemen met de teamleider havo/mavo 1 en havo/vwo 1, meneer Carlo Hazenveld (0413-366941 of carlo.hazenveld@voveghel.nl)
  • Voor vragen over vwo kunt u het best direct contact opnemen met de teamleider van vwo 1 en 2, meneer Martijn Smeets (0413-366941 of martijn.smeets@voveghel.nl).
  • Voor vragen over begeleiding en ondersteuning kunt u het best direct contact opnemen met de ondersteuningscoördinator, mevrouw Lynn Bettonvil (0413-366941 of lynn.bettonvil@voveghel.nl).
  • Algemene vragen kunnen te allen tijde gemaild worden naar info@zwijsencollege.nl. Wij zorgen er dan voor dat uw vraag bij de juiste medewerker terecht komt en beantwoord wordt.

Minilesmiddagen

We willen u ook graag wijzen op onze minilesmiddagen op woensdagmiddag 26 januari en 2 februari. Uw kind heeft hiervoor wellicht al een uitnodiging ontvangen van zijn of haar leerkracht. Bij de minilessen volgen de leerlingen drie 'reguliere' lesjes van 25 minuten, bijvoorbeeld Nederlands, Engels of aardrijkskunde. We ontmoeten uw kind dan graag op het Zwijsen College.

Open Dag

Onze Open Dag vindt plaats op zaterdag 29 januari 2022 van 10.00 tot 14.00 uur. U bent dan van harte welkom om samen met uw kind onze school te bekijken en u goed te oriënteren!

Tot slot

We menen dat we met alle hierbovengenoemde mogelijkheden toch een goede manier hebben gevonden om u van de juiste informatie te voorzien. Wij wensen u veel succes met het kiezen van de school die het best bij uw kind past en hopen uiteraard dat we elkaar, in betere tijden, ook daadwerkelijk écht kunnen ontmoeten.