Overnachten op school ter voorbereiding op de India-reis

Overnachten op school ter voorbereiding op de India-reis

Geplaatst op: maandag 11 maart 2024

Ter voorbereiding op de Global-reis naar India, heeft de groep leerlingen en begeleiders die op reis gaan, overnacht op school van vrijdag 23 februari op zaterdag 24 februari. Een mooi weekend waar de leerlingen zich kwetsbaar hebben durven opstellen en de groepsbinding nog sterker is geworden! In de aanloop naar de reis toe vinden er verschillende leerlingbijeenkomsten en ouderavonden plaats om de reis goed voor te bereiden.

Van 14 april t/m 30 april dit schooljaar gaan 32 leerlingen uit havo 3, vwo 3 en vwo 4 samen met vier begeleidende leraren en een medisch begeleider een reis maken naar India. De reis wordt georganiseerd door stichting Global Exploration (www.global-exploration.nl) en heeft als doel om jongeren over heel de wereld met elkaar in contact te brengen en te laten leren van elkaars cultuur. 

 

De vlucht is geboekt en de eerste inentingen zijn gezet. Het vertrek komt steeds dichterbij! Je kunt de reis volgen via Instagram: https://www.instagram.com/zwijsencollegeindia/ en Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100088201727755.