Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Meld uw kind nu digitaal aan voor de brugklas

Geplaatst op: maandag 22 februari 2021

Zit uw kind nu in groep 8? Dan is de overgang naar het voortgezet onderwijs een bijzondere stap. We bieden toekomstige brugklassers en hun ouder(s)/verzorger(s) graag de nodige begeleiding en ondersteuning.

Normaal zou dat al beginnen bij de aanmelding van uw zoon of dochter als nieuwe leerling voor het Zwijsen College. Die aanmelding kan dit jaar helaas niet op de gebruikelijke persoonlijke manier plaatsvinden. We kunnen u dit jaar vanwege de welbekende omstandigheden niet op school ontvangen.

Vanaf heden kunt u als ouder(s)/verzorger(s) uw zoon of dochter digitaal inschrijven voor het Zwijsen College. Doe dat bij voorkeur uiterlijk vrijdag 12 maart. Later kan natuurlijk ook nog. In ons digitale aanmeldformulier wordt u stapsgewijs door het aanmeldproces geleid. Klik hier om naar onze digitale aanmeldpagina te gaan, waar u nog meer belangrijke informatie vindt.

Uiterlijk vrijdag 7 mei ontvangt u als ouder(s)/verzorger(s) schriftelijk bericht over de toelating en plaatsing. Op 23 juni houden we onze kennismakingsmiddag en hopen we uw zoon of dochter ook fysiek te kunnen ontvangen om kennis te maken met de school, de klas en de mentor.

We wensen u veel succes met het maken van een goede keuze en verwijzen u graag nog eens naar onze online Open Dag pagina met filmpjes, vlogs, talkshow, leerlingenpanels, informatie en downloads.