Meld je nu aan voor de VIP-rondleiding

Meld je nu aan voor de VIP-rondleiding

Geplaatst op: vrijdag 28 januari 2022

Wil je in de weken ná de Open Dag onze school in het echt zien? Meld je dan nu alvast aan voor een VIP-rondleiding in de periode van dinsdag 1 t/m vrijdag 25 februari.

Een leraar leidt jou, samen met nog drie andere groep-8-leerlingen, door de school. Je mag één ouder of begeleider meenemen. De groepjes bestaan dus uit maximaal 8 personen.

Je loopt door de school, gaat bij verschillende lokalen naar binnen - theorielokalen, muziek, gym, kunst beeldend, exacte vakken - en natuurlijk laten we ook zien waar jij pauze gaat houden. Een mooie manier om onze prachtige, kleurrijke school van binnen te zien!

In de periode van dinsdag 1 februari tot en met vrijdag 25 februari zullen er elke werkdag VIP-rondleidingen starten om 15.15 uur en om 16.00 uur. Elke tour duurt ongeveer 45 tot 60 minuten. Als je samen met iemand in wilt schrijven, let er dan wel op dat je allebei voor hetzelfde tijdstip én dezelfde groep kiest. Er starten elke dag namelijk meerdere groepen tegelijk! Graag tot ziens!

Aanmelden voor de VIP-rondleiding
Klik hier om naar de reserveringsmodule te gaan. 

Verhinderd?
Mochten jullie na de aanmelding toch onverwacht niet kunnen? Dan kan de afspraak worden geannuleerd via de link in de bevestigingsmail. De plek komt dan beschikbaar voor iemand anders. Vervolgens maakt u zelf een nieuwe afspraak op een ander tijdstip.

Contact
Nog vragen? Stuur een e-mail naar benita.vandenoever@voveghel.nl.