Lezingen van CJG On Tour voor ouders

Lezingen van CJG On Tour voor ouders

Geplaatst op: dinsdag 10 maart 2020

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Meierijstad organiseert op woensdag 1 april om 19.30 uur in Veghel een interactieve presentatie voor ouders/verzorgers.

Dit is de tweede avond uit de serie CJG Meierijstad On Tour. De interactieve presentatie van Heldertheater en een media-coach staat in het teken van social media en jongeren.

Bijna iedereen heeft een smartphone. Ook onze pubers hebben er vaak een. Pubers brengen dan ook veel tijd door op hun telefoon; Appen, SnapChat, Twitteren, Facebooken en lekker surfen op het net. Het liefst nemen ze de telefoon mee naar bed! Zelfs op school wordt de telefoon veel gebruikt, ook tijdens de lessen. Social media is een vast onderdeel van je zoon of dochters leven. Tijdens deze avond geeft de mediacoach u een kijkje in de online wereld van uw kinderen. Wat doen ze eigenlijk allemaal? Waar houden ze zich al die uren per dag mee bezig? Twee acteurs van Helder Theater spelen herkenbare situaties uit de praktijk en gaan daarna met ouders in de zaal in gesprek. 

Voor wie: Inwoners gemeente Meierijstad
Waar: Podiumzaal CHV Noordkade Verlengde Noordkade 10-12 Veghel
Wanneer: Woensdag 1 april 2020
Aanvang: 19.30 - 21.15 uur (zaal open 19.15 uur)  

Meer informatie en/of aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan alleen via de website van CJG Meierijstad

Meer lezingen
CJG Meierijstad On Tour gaat verder:

  • Op maandag 18 mei is in 't Spectrum in Schijndel om 20.00 uur een lezing van dr. Aletta Smits. In een humoristische en ook serieuze voordracht legt zij de ins en outs van gamende pubers uit aan ouders, die zich terecht én onterecht zorgen maken.