Flemming, BENR en Andries Tunru vieren 75 jaar Zwijsen College met onze leerlingen!

Flemming, BENR en Andries Tunru vieren 75 jaar Zwijsen College met onze leerlingen!

Geplaatst op: maandag 18 september 2023

Op 14 september 2023 bestaat het Zwijsen College 75 jaar en dat vieren we in de week van 25 september. In deze week zijn er allerlei leuke activiteiten voor de leerlingen.

De feestweek voor de leerlingen start op 27 september met een voorstelling van de bekende cabaretier Andries Tunru. Naast humor zit zijn show vol met zang, rap en improvisatie. 

Op 28 september worden leerlingen verrast met een concert van niemand minder dan de Brabantse Flemming. Hij zal zijn hits als Automatisch, Paracetamollen en zijn nieuwste singel Hypnose ten gehore brengen in de sporthal van het Zwijsen College. Met BENR in het voorprogramma zal de avond voor de leerlingen memorabel zijn. De twee beste vrienden zijn meester in het vertalen van bekende top 40 hits. Bekend van o.a. de singel ‘een beetje gek’. Voor en na deze optredens zorgt DJ Kevin voor de muziek.

Op donderdag 28 september gaan de leerlingen van de brugklas naar het golfslagbad in Oss. De leerlingen van klas 2 gaan naar Jumpsquare en voor de leerlingen van de derde klas organiseren we ‘the ultimate schoolbattle in ’s Hertogenbosch. Op 29 september wordt de feestweek voor de leerlingen uit de onderbouw afgesloten met een dag achtbanen in de Efteling.

Op donderdag 28 en vrijdag 29 september worden er voor de leerlingen van de bovenbouw diverse sportieve en culturele activiteiten/workshops georganiseerd. Denk bij de sportieve activiteiten aan voetbaltoernooi, golfclinic, tafeltennis, langlaufen, hockey etc. en bij de culturele workshops aan vloggen, graffiti, rap, cheerleaden, beatboxen, lightpainting etc. Leerlingen uit de bovenbouw zijn eerder dit schooljaar al naar de Efteling geweest ter ere van het 75 jarige jubileum van de school.