Digitale ouderavond profielkeuze h3 en v3

Digitale ouderavond profielkeuze h3 en v3

Geplaatst op: donderdag 03 december 2020

Leerlingen in havo-3 en vwo-3 moeten dit schooljaar een profielkeuze maken. Inmiddels is er een digitale Classroom ingericht voor ouders en leerlingen en bij vragen kunt u deelnemen aan een digitale ouderavond.

We hebben een online Classroom gevuld met informatie over deze keuze. Via het schoolaccount van uw zoon of dochter kunt u inloggen. U kunt kiezen tussen de Classroom havo-3 profielkeuze en de Classroom vwo-3 profielkeuze. In deze Classroom vindt u informatie over de (nieuwe) vakken in de bovenbouw, de te maken keuze en hoe deze invloed heeft op de studieloopbaan van uw zoon/dochter.

In deze Classroom vindt u bij het tabblad ‘Schoolwerk’ onder het kopje ‘Introductie ouderavond profielkeuze’ een video met uitleg waaruit gekozen kan worden en voor welke datum dat moet gebeuren. We adviseren u om deze video, evenals de overige informatie in classroom, te bekijken.

Mocht u na aanleiding van deze video nog vragen hebben dan nodigen we u van harte uit om op maandagavond 7 december (havo) of dinsdagavond 8 december (vwo) deel te nemen aan de digitale ouderavond.