Bericht voor examenleerlingen

Bericht voor examenleerlingen

Geplaatst op: maandag 11 mei 2020

Informatie over schoolexamen van R. van Vlijmen (teamleider vwo 5&6) en R. Cuppen (teamleider havo 5).

Beste examenleerling,

Op dinsdag 12 mei is het laatste officiële schoolexamen een feit. Hierna is het wachten op de cijfers en misschien ben je al aan het berekenen of je bent geslaagd. Natuurlijk heb je het recht om een toets te herkansen of om na de bekendmaking van de uitslag een RV-toets te maken. Om je hierop goed voor te bereiden, bestaat er de mogelijkheid om digitale lessen te volgen. Dit zijn de gebruikelijke spreekuren, echter dan via Google Meet in plaats van Google Chat. Deze digitale lessen staan per vandaag voor alle niet-examenklassen verplicht in het rooster. Voor jullie willen we dit vraaggestuurd aanbieden. Dus: heb je behoefte om op een moment een onderwerp met je leraar te bespreken? Plan dan zelf een digitale les in met je leraar door een e-mail naar hem/haar te sturen. De instructielessen vervallen in jullie rooster.

Op 10, 11 en 12 juni staan de RV-toetsen gepland. Je hebt in een eerdere brief informatie gekregen wat deze RV-toetsen inhouden. Op de dag van de uitslag krijgen je een brief waarin meer informatie rondom de tijdstippen, inhoud en regels van de RV-toetsen staan. Op deze manier kun je jezelf optimaal voorbereiden en weet je wat je moet doen.

Op 6 mei jl. heb je uit de persconferentie kunnen opmaken dat per 1 juli samenkomsten van maximaal 100 personen zijn toegestaan, mits wordt gehouden aan de anderhalve meter afstand. Dat betekent dat wij op dit moment flink aan het overleggen zijn over de invulling van de diploma-uitreiking. Van een enkele ouder en leerling hebben we al een idee gekregen. Wanneer de invulling klaar is, versturen we dit natuurlijk direct naar jullie.

Succes nog met de laatste loodjes en mochten er vragen zijn, stel deze dan aan je mentor.

Met vriendelijke groet,
R. van Vlijmen, teamleider vwo 5&6
R. Cuppen, teamleider havo 5