Afronding talentklas 2023

Afronding talentklas 2023

Geplaatst op: donderdag 21 december 2023

Wat zijn we weer trots op alle leerlingen die het programma van de talentklas van 2023 hebben doorlopen en afgerond! Gedurende het gehele jaar hebben zij uitdagende modules gevolgd waarin zij geleerd hebben over mythologie, wiskunde en programmeren. Ook hebben ze geleerd om creatieve verhalen te schrijven en fantasievolle kunstwerken te maken. Ten slotte zijn ze aan de slag gegaan met Robotica en het leren van de basis van de Chinese taal.

Ter afsluiting van het programma zijn we met z'n allen naar Den Bosch gegaan voor een excursie. Bij het Noord-Brabants filosofeerden de kinderen over verschillende kunstwerken. Ook trotseerden zij de 218 traptreden van de Sint-Janstoren, waarbij ze leerden over de geschiedenis van Den Bosch en dit iconische bouwwerk. Om alvast in de kerstsfeer te komen brachten we een bezoekje aan de kerststal. 

 

Eenmaal terug op school werden de ruim 70 leerlingen persoonlijk toegesproken en namen zij hun felbegeerde diploma in ontvangst. Om ook in het laatste half jaar van groep 8 nog uitgedaagd te worden kregen zij een reader mee naar huis met extra puzzels, verhalen en opdrachten.