75 jaar Zwijsen

   

 

Op 14 september 2023 bestaat het Zwijsen College 75 jaar en dat vieren we in de week van 25 september. In deze week zijn er allerlei leuke activiteiten voor onze leerlingen; niemand minder dan Flemming, BENR en Andries Tunru komen 75 jaar Zwijsen vieren met onze leerlingen. Daarnaast gaan de leerlingen uit de onderbouw en de bovenbouw (afzonderlijk van elkaar) naar de Efteling! Hier vind je alle activiteiten voor de leerlingen.

 

 

Reünie 

Op zaterdag 30 september 2023 vindt de reünie voor onze oud-leerlingen en oud-medewerkers plaats. Het thema is Zwijsen 75 jaar: een herinnering voor altijd! De middag zal met name in het teken staan van herinneringen ophalen met oud-leraren en -leerlingen in de vaklokalen, foto’s bekijken uit het verleden en het rondsnuffelen in -voor veel deelnemers- de nieuwe locatie. 

 

We maken een digitale quiz over 75 jaar Zwijsen College. Overdag worden er oude klassenfoto’s nagemaakt en in de aula, die wordt omgebouwd tot een bruin café, is een top 75 te horen die wordt samengesteld door alle deelnemers aan de reünie. Op het aanmeldformulier wordt namelijk naar je favoriete lied uit die tijd gevraagd.

 

In de avond hopen we samen een ouderwets Zwijsenfeest te beleven in de sporthal met uiteraard live muziek veelal verzorgd door oud-leerlingen. Ook het bruin café blijft ’s avonds open.

 

Kom ook alvast in de stemming voor de reunie met onze Spotifylijst.