75 jaar Zwijsen

 

 

Op 14 september 2023 bestaat het Zwijsen College 75 jaar en dat vieren we in de week van 25 september. In deze week zijn er allerlei leuke activiteiten voor onze leerlingen; een concert van een bekende Nederlandse artiest en een optreden van een bekende cabaratier. Wie dat zijn, houden we nog even geheim. Daarnaast gaan de onderbouw en bovenbouw (afzonderlijk van elkaar) naar een pretpark en organiseren we een vossenjacht. 

 

Reunie

Op zaterdag 30 september 2023 vindt de reünie voor onze oud-leerlingen en oud-medewerkers plaats. Wij zorgen ervoor dat het Zwijsen College wordt omgetoverd tot een mooie feestlocatie waar we samen met jullie herinneringen op willen halen uit het verleden.

Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie en de invulling van deze dag. Het thema wordt: Zwijsen 75 jaar: een herinnering voor altijd! De middag zal met name in het teken staan van herinneringen ophalen met oud-leraren en -leerlingen, foto’s bekijken uit het verleden en het rondsnuffelen in -voor veel deelnemers- de nieuwe locatie. In de avond hopen we samen met jullie een ouderwets Zwijsenfeest te beleven in de sporthal met uiteraard live muziek veelal verzorgd door oud-leerlingen. We hopen dat jullie je massaal aanmelden! Dat kan hier

 

Kom ook alvast in de stemming voor de reunie met onze Spotifylijst.