Persoonlijke aanmelding op het Zwijsen College

Persoonlijke aanmelding op het Zwijsen College

Geplaatst op: maandag 02 maart 2020

Voor leerlingen van groep 8 én hun ouder(s)/verzorger(s) is de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs een flinke stap. Wij vinden het belangrijk om reeds bij de aanmelding persoonlijk kennis te maken.

De overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs is voor leerlingen én hun ouders/verzorgers een flinke stap. Leerlingen verlaten hun vertrouwde schoolomgeving en komen in een compleet nieuwe dynamiek terecht. Het Zwijsen College en het Fioretti College in Veghel bieden brugklassers en hun ouders/verzorgers daarbij de nodige begeleiding en ondersteuning. 

Aanmeldmomenten
De persoonlijke aanmeldmomenten zijn voor beide scholen gelijk. Op maandag 2 maart en dinsdag 3 maart kunnen nieuwe leerlingen en hun ouders/verzorgers (leerling wordt ook bij de aanmelding verwacht) terecht tussen 18.30 en 20.30 uur. Op woensdag 4 maart kan dat tussen 16.00 en 17.00 uur. Voor het Fioretti College aan de Muntelaar 4 in Veghel en voor het Zwijsen College aan het PWA Sportpark 15 in Veghel.

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de formulieren en gegevens die meegebracht dienen te worden. Ook op de website van het Fioretti College vindt u meer informatie.