Mededelingen decanaat

Beste examenleerling,

Weet jij al wat je na het eindexamenjaar 2017-2018 wilt gaan doen? Of heb je nog geen idee?
Geen zorgen, na je welverdiende zomervakantie kun je een bezoek brengen aan Onderwijsbeurs Zuid. Deze vindt plaats op vrijdag 29 & zaterdag 30 september in het Beursgebouw Eindhoven

De Onderwijsbeurs biedt een ruim aanbod aan opleidingen op zowel mbo-, hbo-, en universitair niveau.
Daarnaast word je geïnformeerd over studeren in het buitenland en er is een Belgiëplein met verschillende hogescholen en universiteiten uit België. Tevens zijn er studiecoaches aanwezig op de beurs. Zij kunnen je helpen door met jou op zoek te gaan naar een aantal sectoren of opleidingen die het beste bij jou passen. 

Om je te helpen bij je beursbezoek kun je de persoonlijke plattegrond gebruiken, voorafgaand aan de beurs via de website en tijdens de beurs. Maak hier een selectie op basis van niveau, opleiding en interessegebied en print jouw persoonlijke plattegrond voor de beurs. Je ziet direct welke deelnemers op de beurs het meest interessant zijn voor jou. Op de beurs energieke vinden ook startsessies plaats. Tijdens deze sessies word je binnen een paar minuten klaargestoomd om goed voorbereid de beursvloer op te gaan.

Laat je inspireren en bezoek Onderwijsbeurs Zuid. Tot dan!
Kijk voor meer informatie op www.onderwijsbeurszuid.nl en vraag hier je gratis e-ticket aan.


 

Studiefinanciering: hoe werkt het?

Hoe zit dat eigenlijk met de studiefinanciering tegenwoordig?